Extra brett BioThane® hundhalsband

  • 282.50 DKKI lager.

Extra brett BioThane® hundhalsband med mässingdetaljer


- 3,8 cm brett BioThane® hundhalsband med mässingspänne
- Perfekt halsband för staffar, bullies och andra stora hundraser som bär upp breda halsband!
- Lätt att rengöra med vatten.
- Mjukt och följsamt

Vårt stilrena och slitstarka BioThane® hundhalsband är mjukt, följsamt och ligger bekvämt runt din hunds hals. Med sina mässingdetaljer ger halsbandet ett lyxigt och tidlöst intryck. Matcha halsbandet med ett tillhörande koppel!


Storlek
Bredd
Längd*
S
3.8 cm
30-36
M
3.8 cm
36-42
L
3.8 cm
42-48
XL
3.8 cm
48-56
XXL
3.8 cm
56-62
XXXL
3.8 cm
62-68

Se vår fulla storleksguide här!
*Längden på halsbanden är mätt efter hålens placering. Mellan hålen skiljer det 2 cm (tex. storlek S. 30, 32, 34, 36)


Hundhalsband med namn
Sätt personlig prägel på din hunds halsband och koppel med vårt populära tryck! Guldfärgad foile i tidlöst typsnitt appliceras direkt på BioThane® material för att därefter fästas på halsband eller koppel med mässingnitar. Med noggrant framtagen teknik kan vi garantera ett hållbart tryck! Varje hantverk från Birger and Company är unikt, storlek på tryck anpassas efter produkternas bredd och längd.

Beställ ett namnhalsband till din hund
Vid beställning av produkt med namn tillkommer en extra kostnad på 90 kr/produkt. Max antalet bokstäver/siffor på ett namnhalsband är 12 stycken.

Observera att öppet köp/bytesrätt gäller ej på produkter som tillverkas på beställning, skräddarsytts särskilt åt dig eller har namntryck. Läs mer om våra köpvillkor.  1 års garanti på hållbart tryck gäller vid normalt slitage. Läs mer om våra skötselråd.

En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som  möjligt.