Ställbart BioThane® hundhalsband

  • 131.04 DKKI lager.

Ställbart BioThane® hundhalsband med mässingdetaljer


- BioThane® halsband med mässingspänne 
- Finns i flera storlekar, bredder och stilrena färger 

- Lätt att rengöra med vatten 

- Mjukt och följsamtStorlek
Bredd
Längd*
XXS
1.3 cm
20-26
XS
1.5 cm
26-32
S
1.5 cm
30-36
M
1.9 cm
36-42
L
2.5 cm
42-48
XL
2.5 cm
48-56
XXL
2.5 cm
55-61
XXXL
2.5 cm
62-68

*Längden på halsbanden är mätt efter hålens placering. Mellan hålen skiljer det 2 cm (tex. storlek S. 30, 32, 34, 36)

Vårt stilrena och slitstarka BioThane® halsband är mjukt, följsamt och ligger bekvämt runt din hunds hals. Med sina mässingdetaljer ger halsbandet ett lyxigt och tidlöst intryck. Matcha halsbandet med ett av våra tillhörande koppel!


Halsbandet har en polyesterarmering täckt av PVC som gör det slitstarkt, tåligt och vattenavvisande. Ett bra alternativ till läder för dig som vill ha stilrena och hållbara tillbehör som inte kräver eftervård, materialet varken töjer sig eller färgar av sig. 
Vid behov gör du enkelt rent BioThane® materialet med ljummet vatten så blir din hunds halsband som nytt!

Hundhalsband med namn
Sätt personlig prägel på din hunds halsband och koppel med vårt populära tryck! Guldfärgad foile i tidlöst typsnitt appliceras direkt på BioThane® material för att därefter fästas på halsband eller koppel med mässingnitar. Med noggrant framtagen teknik kan vi garantera ett hållbart tryck! Varje hantverk från Birger and Company är unikt, storlek på tryck anpassas efter produkternas bredd och längd.

Beställ ett namnhalsband till din hund
Vid beställning av produkt med namn tillkommer en extra kostnad på 90 kr/produkt. Max antalet bokstäver/siffor på ett namnhalsband är 12 stycken.

Observera att öppet köp/bytesrätt gäller ej på produkter som tillverkas på beställning, skräddarsytts särskilt åt dig eller har namntryck. Läs mer om våra köpvillkor.  1 års garanti på hållbart tryck gäller vid normalt slitage. Läs mer om våra skötselråd.