Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt över 1000:-

Always Your Friend - Himalaya detox salt 250gr

  • 269 kr
I lager.

Detox Bath Beskrivning


De fantastiska  egenskaperna hos det rosa saltet med rosenblad och lavendel hjälper till  att lugna trötta muskler, stimulera cirkulationen och vårda och rengöra  huden. När det löses upp i vattnet blir det en jonisk lösning som  hjälper till att spola ut gifter genom huden.


Produkten är lämplig för hundar, katter, kaniner och hästar.


Nyckelingredienser


Rosa Salt

Rosblad

Lavendel


Användning


Lös  50 gram av blandningen i ett grunt varmt vattenbad (8 - 12 cm djup),  häll försiktigt vattnet över pälsen upprepade gånger i 5 minuter, skölj  noggrant med mycket vatten.


Undvik kontakt med ögonen och om en reaktion inträffar, avbryt användningen.


250 gr ℮ / 8,82 oz ℮


Ingredienser


Natriumklorid, Rosa Centifolia, Lavandula Angustifolia


Visste du?


Himalaya rosa salt


Himalaya  rosa salt är ett av de renaste salterna som finns på jorden. För  miljontals år sedan täcktes havssaltbäddar som nu har rests upp i  Himalayabergen av ett lager av smält lava, som skyddade den från  föroreningar i luften. Himalayas rosa salt är fyllt med mineraler,  vilket är det som gör det så välgörande och föryngrande.


Rosblad


Sedan  urminnes tider har rosor använts medicinskt, näringsmässigt och som en  källa till parfym. Rosenvatten hjälper till att upprätthålla hudens  pH-balans och kontrollerar även överflödig olja. Den har också  antiinflammatoriska, antibakteriella och antioxiderande egenskaper som  hjälper till att stärka hudceller, hjälpa till att läka ärr och minska  rodnaden i irriterad hud. På grund av de sammandragande egenskaper som  den har, hjälper den till att rengöra porerna. Rosewater gör underverk  som ett naturligt balsam och återupplivar hårväxten.


Lavendel

Ursprunget  till lavendel tros vara från Medelhavet, Mellanöstern och Indien. Dess  historia går tillbaka cirka 2500 år. Lavendel är en blommande växt av  mintfamiljen känd för sin skönhet, sin söta blomdoft och sina många  användningsområden. Lavendel har fått sitt namn från det latinska  'lavare' som betyder 'att tvätta'. Lavendel är en fantastisk lugnande  blomväxt. Lavendel kan hjälpa till att lindra ångest delvis genom att  inducera en lugnande effekt på det centrala nervsystemet medan  detoxbehandling äger rum.