Payment with Klarna Payment with Swish

Classic - Martingale 2,5cm

  • 499 krI lager.

Classic Collar - martingale 
På halvstryp halsband så behöver vi måttet runt halsen på din hund - det måttet som halsbandet kommer att bli i åtdraget läge.

Stilrent enfärgat hundhalsband gjort av Biothane Beta med mässingdetaljer.
Färg: Valfri färg (se alternativ ovanför)
Bredd: 25mm
Längd: Måttbeställt, ange önskad längd i åtdraget/slappt läge ovanför.
Storlek på D/O ring anpassas efter bredd på halsbandet.

Birger&Company's - Mätinstruktioner halvstryp.
När vi gör ett skräddarsytt halsband är det viktigt att du tar dig god tid att mäta hunden. Vi rekommenderar att använda ett mjukt måttband och placera det så tajt runt halsen som du vill att halsbandet ska sitta, känn efter så att det inte glider av huvudet för lätt. Det måttet du anger är det måttet som halsbandet kommer att vara när det är åtdraget. Vill du att halsbandet ska strypa åt något så måste du ange det måttet det ska vara när det är åtdraget till max.  
På Classic Martingale halsbanden skall de önskade måttet i åtdraget läge samt slappt läge anges vid beställning (ex. 37-44 cm.) Hundar med grövre huvud bör mätas där skallen är som bredast för att halsbanden enkelt ska kunna träs över huvudet.

Observera att ångerrätten ej gäller på produkter som är skräddarsydda. Kontrollera noggrant att måtten stämmer, vid justering av måttbeställda produkter står köparen för frakt samt en fast kostnad för arbetet på 150 kr.
Skräddarsydda produkter kan påverka leveranstiden, räkna alltid med någon dag extra vid beställningen. 

Har du frågor eller funderingar kring måttbeställda produkter, kontakta oss!