BioThane® grimskaft med hingstkedja

  • 469 kr


I lager.

BioThane® grimskaft med guldfärgad hingstkedja

  • BioThane® grimskaft med guldfärgad hingstkedja
  • Finns i flera olika längder och stilrena färger
  • Lätt att rengöra med vatten 
  • Slitstark och tålig

Vårt stilrena och slitstarka BioThane® grimskaft är följsamt och ligger bekvämt i din hand. Grimskaftet har en guldfärgad kedja som kan användas när du behöver extra kontroll när du leder hästen - till exempel vid hingsthantering. Kedjan är roterande i ena änden och i andra änden finns en pistolhake. Längden på grimskaftet inkluderar kedjans längd på 50 cm. 

Grimskaftet har en polyesterarmering som är täckt av PVC som gör det slitstarkt, tåligt och vattenavvisande. Ett bra alternativ till läder för dig som vill ha stilrena och hållbara tillbehör som inte kräver eftervård. Vid behov gör du enkelt rent BioThane® materialet med ljummet vatten så blir ditt grimskaft som nytt!


Materialet glider inte i din hand, töjer sig inte och färgar inte av sig - klicka här för att läsa mer om BioThane!
Grimskaftet är 2 cm brett, finns i tre stilrena färger samt två olika längder - 2,5 m och 3,5 m.
-Välj mellan två olika modeller, klassiskt (mässingskruvar) eller flätat.

-Tänk på att aldrig linda grimskaftet runt handen då detta kan orsaka stora skador om hästen skulle bli rädd och göra ett kraftigt ryck. Önskar du ett stopp på grimskaftets ände går det bra att slå en knut längst ut. 
En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi  försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.